Reviews

Mislukte pogingen voor zindelijkheidstraining

Ellen van Borstkolven.net had al een paar mislukte pogingen voor zindelijkheidstraining achter de rug, totdat de Zindelijkheidsbox op haar pad kwam. Een beetje sceptisch over onze belofte “Droog in één week” wilde ze het toch eens proberen.

Lees haar ervaringen hier

author-avatar

Over Dustin

Wij zijn ouders van 3 kinderen, Jasmijn, Sebas en Morris. We zijn zindelijkheidsbox.nl gestart, omdat we in onze omgeving hebben gemerkt dat mensen het lastig vinden om hun kind zindelijk te leren worden. Waar begin je? Hoe vaak? Hoe houd je het vol? Wat doe je als het mis gaat? Of als je kind niet wil? Wat heb je nodig? Wij geven je graag een steuntje in de rug en willen je helpen als je het niet meer weet.

2 reacties op “Mislukte pogingen voor zindelijkheidstraining

  1. Lonneke schreef:

    Onze dochter Julia van 3.5 jaar was binnen 4 dagen zindelijk. Ik zag er enorm tegenop, maar dankzij een tip van mijn schoonzus die ook de zindelijkheidsbox gebruikte is het ook ons gelukt. Wat een handige tips en super leuke stickers. Mijn dochter ging naar 4 dagen al uit zichzelf naar de wc. En wat zo fijn is dat ik een week thuis ben gebleven zoals aanbevolen, en je in alle rust dit samen aan gaat.Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Ik raad het iedereen aan.

    1. Anouk . schreef:

      Hi Lonneke, bedankt voor je enthousiaste reactie en wat fijn dat het ook zo snel goed ging! Ook heel goed dat jullie een week de tijd hebben genomen om het programma in alle rust en met volledige focus en aandacht te volgen. We zijn blij dat we jullie konden ondersteunen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *