Zindelijkheid tips

Hoe lang duurt het om mijn kind zindelijk te maken?

Hoe lang duurt het om mijn kind zindelijk te maken?

Als je op internet gaat zoeken naar hoe lang het duurt om jouw kind zindelijk te maken vind je uiteenlopende antwoorden van heel snel tot ongeveer drie maanden of zelfs nóg langer. Drie maanden klinkt erg lang in het leven wat wij tegenwoordig leiden. Werken, een sociaal leven, huishouden, hobby’s, het ouderschap in het algemeen, en noem het maar op. Het vergt allemaal een hoop tijd en energie van ons en dan moeten we ook nog eens onze kinderen zindelijk leren worden. Wij als ouders kunnen ons voorstellen dat je niet zomaar aan zindelijkheidstraining toe komt en eigenlijk ook geen idee hebt wanneer het beste moment is om zindelijkheidstraining te plannen? En dan vraag je je vast en zeker ook nog eens af: hoe begin je nou eigenlijk met zindelijkheidstraining? Wat heb je ervoor nodig en hoe pak je het aan? Wij hadden deze vragen ook op het begin toen wij wilden starten met zindelijkheidstraining maar niemand kon deze vraag precies beantwoorden. Dat is de reden waarom wij de Zindelijkheidsbox hebben ontwikkelt. Deze box kan ervoor zorgen dat jouw kind in één week droog is. Door middel van het makkelijke trainingsprogramma waarin je stap voor stap uitleg krijgt over de aanpak en het beloningssysteem die je samen in de box kunt vinden kunnen jij en jouw kindje snel aan de slag en hoef je alleen nog maar de stappen te volgen en er een feestje van te maken, makkelijk toch?!

Zeven dagen zindelijkheidstraining

Het is wel noodzakelijk om zeven dagen vrij te maken in jouw agenda zodat je intensief met de training bezig kunt zijn en zo het beste resultaat kunt behalen om jouw kind zindelijk te leren worden in een korte tijd. Een tip om de training te doen is bijvoorbeeld om te beginnen in of tijdens een (school)vakantie. Vaak heb je dan al vrij of kun je op die dagen makkelijker vrij plannen. Mocht jij zelf (en/of jouw partner) geen zeven dagen vrij kunnen maken en gaat jouw kind naar opa, oma, de gastouder of de kinderopvang? Probeer dit dan pas vanaf dag 4 in te plannen en maak vervolgens ook duidelijke afspraken met elkaar over jullie aanpak zodat de mensen die jouw kindje opvangen weten wat ze wel en niet moeten doen tijdens de zindelijkheidstraining zodat jouw kindje snel zijn of haar plas- of poepdiploma krijgt. We raden aan om het oppassen dan toch eerder aan familie over te laten omdat de begeleidsters op de opvang het vaak al druk hebben en zij minder intensieve aandacht kunnen geven aan één kind. Het zou zonde zijn als de zindelijkheidstraining hierdoor stuk loopt en zij bijvoorbeeld een luier aantrekken na een ongelukje.

Alles is geregeld

Heb je dit allemaal kunnen regelen, dan is het tijd om te starten! Houd vooral in gedachte dat deze week van intensieve training jullie heel veel tijd en geld (op al die luiers) kunnen besparen, ben je er klaar voor? Bestel de box hier. Je kunt ook nog eens kiezen tussen een neutrale box, meisjes box of jongensbox.

Kijk ook op onze Instagram of Facebook pagina voor meer inspiratie en informatie. Hier delen we ook tips en tricks die je kunt toepassen voordat je met zindelijkheidstraining begint of tips die je tijdens de training toe kunt passen. Heb je de box besteld, maar staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je ook terecht op onze Facebook Hulp groep waarin ons team 24/7 voor je klaar staat om jouw vragen te beantwoorden, je te voorzien van de juiste adviezen of om je de motiverende woorden toe te spreken die je nodig hebt als je het gewoon even niet meer weet.

Terug naar lijst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *