Zindelijkheidsbox in de media

8 okt 2019
Persbericht – De Zindelijkheidsbox bestaat 1 jaar en is met de 2de druk aangevuld met ervaringen van 1500+ trotse ouders uit Nederland en België. 
Bekijk artikel 

6 okt 2019
Krystle kreeg tips genoeg, maar toch wilde het maar niet lukken met haar jongste.
Ik had echt enorme twijfels en nooit gedacht en verwacht dat het zou gaan lukken, maar het is écht gelukt. Mijn ventje is droog in een week en heeft een welverdiende diploma gekregen!”
Bekijk artikel 

17 sept 2019
Delicia gaat kamperen en neemt mee: de Zindelijkheidsbox.
Het programma van de zindelijkheidsbox is goud waard!
Bekijk artikel 

4 sept 2019
Malou van Voor Mama’s Door Mama’s heeft de Zindelijkheidsbox geprobeerd en met succes.
“Wat mij betreft is dit dus echt een aanrader. Wat is het heerlijk dat hij nu zindelijk is en het heeft nauwelijks moeite gekost.”
Bekijk artikel 

6 aug 2019
Linda Jansen werd meteen enthousiast toen ze las over de Zindelijkheidsbox. Met haar dochter met syndroom van Down is ze de uitdaging aangegaan.
Bekijk artikel 

10 apr 2019
Maxim was helemaal klaar met de luiers.
“Door de box introduceer JIJ het zindelijk leren worden en wacht je dus niet perse totdat jouw kindje ‘’het zelf aangeeft’’. Je moet je dus goed bedenken of jij wilt wachten tot je kindje zelf aangeeft er klaar voor te zijn of op dat jij er zelf klaar voor bent (net als ik).”
Bekijk artikel 

2 apr 2019
Ons tweede persbericht. Naar aanleiding van feedback van ouders hebben we besloten om de hulp van Zindelijkheidsbox gratis beschikbaar te stellen bij aankoop van de Zindelijkheidsbox. Op die manier kunnen we nog effectiever zorgen voor een geslaagd resultaat.
Bekijk artikel 

15 mrt 2019
In samenwerking met Stichting Downsyndroom (SDS) wilde Karlijn de Zindelijkheidsbox proberen bij dochter Liesje (4 jaar), die komende zomer naar de basisschool gaat. “Geef het een kans en probeer het gewoon… wij stonden ook versteld. Maar hebben nu mooi wel een zindelijk kind.”
Bekijk artikel 

18 feb 2019
Josan van Good Girls Company is moeder van 3 meiden en beschrijft de voordelen van vroeg zindelijk zijn. Ook legt ze uit wat er allemaal in de Zindelijkheidsbox zit.
Bekijk artikel 

02 feb 2019
Thuisblijfmoeder Ruby de Ruiter deelt haar ervaringen 2 maanden na de training. Gaat het nog steeds zo goed?
Bekijk artikel 

14 jan 2019
Ook pedagogisch medewerker Sandy van Website4Mama.nl is enthousiast over de Zindelijkheidsbox samen met haar peuter Evi-Sofie.
“Ook voor haar zelfvertrouwen was dit een zeer geslaagde week!”
Bekijk artikel 

3 jan 2019
Judith van Website4Mama.nl test de Zindelijkheidsbox bij haar 3e dochter, waar ze al een jaar mee op weg was naar zindelijkheid.
“Knap bedacht en goed opgezet! Ik vind de zindelijkheidsbox dan ook een aanrader voor ouders die net de wondere wereld naar een luierloos bestaan inslaan.”
Bekijk artikel 

1 jan 2019
Diana en Mirko hebben een webshop “Twinkle Twinkle Stars” met handgemaakte producten uit Nederland. Unieke producten, die op een eerlijke manier gemaakt zijn. Ze hebben ook een blog waarin Diana schrijft over haar eerdere ervaring met zindelijkheid en de Zindelijkheidsbox beoordeelt.
Bekijk artikel 

28 dec 2018
Rachelle van Kaboutermama.nl laat ouderschap zien zoals het is. Na het gebruik van de Zindelijkheidsbox deelt ze haar ervaringen. Het is een pittige training, maar “een doosje ervaring van andere ouders is het geld méér dan waard.”
Bekijk artikel 


18 dec 2018
Mama van Dijk heeft de Zindelijkheidsbox geprobeerd bij dochter Fleur van 2 jaar en 1 maand oud. Lees haar ervaringen “Ik sta versteld..” en doe mee aan de winactie.
Bekijk artikel 

8 dec 2018
Femke van mamablog “Online opvoeden” geeft haar oordeel over de Zindelijkheidsbox en heeft een winactie.
Bekijk artikel 

13 nov 2018
Vakblad vroeg brengt zorgprofessionals op de hoogte van Zindelijkheidsbox.
Bekijk artikel

5 nov 2018
Ons eerste persbericht wordt verstuurd. Kinderen weer eerder zindelijk.
Bekijk artikel

19 okt 2018
Naar aanleiding van een pitch bij bol.com op kantoor in Utrecht oordeelt de 5-ledige jury dat Zindelijkheidsbox onder de “Briljantjes” valt. Unieke producten die barsten van talent.
Bekijk Briljantjes pagina van bol.com

19 okt 2018
De eerste Zindelijkheidsboxen worden verstuurd naar de eerste klanten die een pre-order hebben geplaatst!

Zindelijkheid in het nieuws

1 okt 2019
Vlaamse regering eist zindelijk kind in klas
Vlaamse ouders moeten zorgen dat hun kind zindelijk is als het naar de kleuterschool gaat. Nu houden kleuteronderwijzers zich te veel bezig met het verschonen van luiers, wat afgaat van de lestijd.
Bekijk artikel

1 okt 2019
Omdat ouders zoveel haast hebben, schiet de stoelgang van hun kinderen erbij in
Een vandaag schrijft over de drukte in de ochtend waardoor een potjesmoment vaak niet lukt. „Gun je kind wat potjestijd, liefst na het ontbijt, zo kan het leren om te luisteren naar die natuurlijke aandrang.”
Bekijk artikel

14 aug 2019
Kinderen zijn zeven tot twaalf maanden later zindelijk dan dertig jaar geleden
De Limburger schrijft over zindelijkheid. Pijpstra ging meerdere keren naar de huisarts. „Die deed er laconiek over. Het zou vanzelf goedkomen, ik moest mijn kind de tijd geven. Maar ik dacht: die tijd heb ik niet.”
Bekijk artikel

11 aug 2019
Ik poep zelf, dus ik kan naar school
Het NRC schrijft over zindelijkheid. 1 kind per kleuterklas blijkt niet zindelijk, ouders denken “wat doe ik verkeerd?” of wachten af en gaan pas last-minute aan de slag om het ‘te fiksen’, wanneer het niet vanzelf is gekomen. Heel frustrerend allemaal.
Bekijk artikel

Neem de tijd samen met je kind en begin op tijd. Please.

16 apr 2019
Kinderarts: ‘Zo wordt je kind in één weekend overdag zindelijk’
Welke methode je ook kiest om je kind zindelijk te maken, je hebt er flink wat geduld voor nodig. Dat kan anders, meent de Amerikaanse kinderarts Ari Brown. De sleutel tot succes is volgens haar een soort bootcamp waar je maar twee dagen voor nodig hebt.
Bekijk artikel

7 dec 2018
Een kind is zindelijk als de ouders er klaar voor zijn
Alexandra Vermandel – Professor UAntwerpen meldt in De Standaard dat je er gerust op tijd aan mag beginnen. Rond de leeftijd van 18 maanden.
“Ouders weten niet meer wanneer ze eraan moeten beginnen”.
Bekijk artikel

24 aug 2018
Einde vervuilende luiers in zicht
RTL nieuws meldt dat alle wegwerpluiers bij elkaar voor 5 tot 8 procent van het restafval zorgen. (Niet alleen van baby’s, maar ook door de vergrijzing)
Recyclen lukt op dit moment nauwelijks.
Bekijk artikel

23 maart 2018
Broekplassers niet meer welkom op basisschool
Basisschool Het Open Venster in Rotterdam gaat kleuters die vaak in hun broek plassen weren. Ze kosten leerkrachten te veel tijd.
Bekijk artikel

16 dec 2016
Steeds later zindelijk
Kinderen van nu worden later zindelijk dan 30 jaar geleden. Dat komt door de wegwerpluiers en de werkende moeders, zegt Jacintha Verhallen, kinderarts in het Franciscus Gasthuis Rotterdam.
Bekijk artikel

19 dec 2015
Steeds meer kleuters niet zindelijk
RTL nieuws meldt dat kinderartsen zich zorgen maken. Er zijn steeds meer kleuters die niet zindelijk zijn. Juffen en meesters hebben hun handen vol aan poep- en plasbroeken.
Bekijk artikel