Over ons

Zindelijkheidsbox gaat internationaal!

Internationaal

Soms voel je de klik meteen, donderdag zaten we aan tafel met Maud Leblet, een Française, woonachtig in Amsterdam, moeder van drie kinderen, die zowel Franstalig, Duitstalig (haar man is Duits) als Nederlands worden grootgebracht. Bijzonder vinden wij, maar in Amsterdam heel normaal. 

Haar man had de Zindelijkheidsbox besteld voor hun jongste kind. Maud had er niet zo’n vertrouwen in, maar bleek achteraf een geweldige ambassadeur. Na het gebruik van de zindelijkheidstraining van Zindelijkheidsbox is ze helemaal om, ze gelooft zo vol overtuiging in het concept dat ze graag met ons de samenwerking aangaat. 

Na ons gesprek wisten wij een ding zeker, die samenwerking moet er komen! Waarom?
Omdat het een vrouw naar ons hart is, waar we veel vertrouwen in hebben. Ze heeft veel marketingervaring opgedaan bij Danone en een geweldige conceptstore in Frankrijk opgezet voor PetiteAmelie. Het kan dus zomaar zijn dat je haar hier bij de Leerfabriek nog eens tegenkomt.

In Nederland hebben we inmiddels al ruim 5000 ouders mogen begeleiden. Vanaf juni dit jaar kunnen we ook Franse, Duitse en Engelse ouders begeleiden met de “Boîte de propreté”, “Töpfchen Tricks” en “Potty Training Box”.

Het is zo ontzettend leuk om met zoveel passie te ondernemen. Iets dat begon als een ‘leuk projectje’ voor erbij begint nu een steeds groter deel van onze werkdag in beslag te nemen en daar zijn we trots op!

author-avatar

Over Dustin

Wij zijn ouders van 3 kinderen, Jasmijn, Sebas en Morris. We zijn zindelijkheidsbox.nl gestart, omdat we in onze omgeving hebben gemerkt dat mensen het lastig vinden om hun kind zindelijk te leren worden. Waar begin je? Hoe vaak? Hoe houd je het vol? Wat doe je als het mis gaat? Of als je kind niet wil? Wat heb je nodig? Wij geven je graag een steuntje in de rug en willen je helpen als je het niet meer weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *