Zindelijkheidstraining voor peuters vanaf 2 jaar

Met onze zindelijkheidstraining help je jouw peuter vanaf 2 jaar op weg om binnen een week zindelijk te worden. Er is geen vaste leeftijd waarop je je kindje kunt leren om zindelijk te worden, echter laten de meeste kinderen merken dat ze tussen de 2 en 2,5 jaar wel toe zijn aan zindelijkheidstraining.

Op voorraad, direct leverbaar
Inclusief online support van expert, 7 dagen per week
Genomineerd als ‘Briljantje’ door Bol.com
Al meer dan 20.000 verkocht

Starten met zindelijkheidstraining vanaf 2 jaar

Is jouw kindje recent 2 jaar geworden en heb je het idee dat hij of zij klaar is voor zindelijkheidstraining? Onze zindelijkheidsbox helpt jou daarbij. Met behulp van leuke beloningskaarten, stickervellen en drinkschema’s helpen we jouw kindje zindelijk worden. Zindelijk worden is een vaardigheid die jouw kindje moet leren, net als praten en lopen bijvoorbeeld. Bij sommige kindjes gaat het in een keer goed, bij andere kindjes duurt het iets langer. Daarom is het belangrijk dat je kindje vanaf 2 jaar echt klaar is voor onze zindelijkheidstraining. Wanneer je begint met onze methode is het slim om een week uit te kiezen waarin je niets gepland hebt. Zo hebben jullie als gezin optimaal de aandacht voor de zindelijkheidstraining van je kindje van 2 jaar.

Binnen 1 week een trots kind!

Bestel de box online en begin morgen aan zindelijkheidstraining

Door je kindje te belonen voor goed gedrag, in dit geval dus het zindelijk worden, zal het zelfvertrouwen van je kindje groeien en dit uit zich in herhaling van het goede gedrag. Maak samen een feestje van de zindelijkheidstraining! Bekijk en bestel onze verschillende boxen in de shop en ervaar zelf het succes van onze zindelijkheidsbox. Heb je nog vragen over de box? Wij beantwoorden graag je vragen. Neem contact met ons op via mail info@zindelijkheidsbox.nl of bel ons op 085-1304433.