Beloningssysteem voor zindelijkheid

Met behulp van een beloningssysteem kun je je kind motiveren aan zijn of haar zindelijkheid te werken. Goed gedrag moet je belonen. Maar hoe werkt dat belonen precies? Waar kun je aan denken als je een beloningssysteem inzet om de zindelijkheid van je kind te bevorderen?

Op voorraad, direct leverbaar
Inclusief online support van expert, 7 dagen per week
Genomineerd als ‘Briljantje’ door Bol.com
Al meer dan 20.000 verkocht

Ons eigen beloningssysteem met de box voor zindelijkheid

Wij hebben een eigen beloningssysteem ontwikkeld met onze zindelijkheidsbox. Het beloningssysteem gebruik je om gedrag te stimuleren, in dit geval dus om je kindje in een week zindelijk te maken. De zindelijkheidsbox bevat diverse complimenten- en beloningskaarten. Het is niet altijd nodig je kindje een cadeautje te geven wanneer hij iets goed doet. Een dikke knuffel of een complimentje is net zo fijn. Wees daarom ook spaarzaam met het gebruik van een beloningssysteem wanneer je met je kindje aan zijn of haar zindelijkheid werkt en voorkom dat je kindje terugvalt in oud gedrag als de beloningsperiode tijdens de potjestraining klaar is.

Binnen 1 week een trots kind!

Bestel de zindelijkheidsbox online

Graag helpen wij ouders met de zindelijkheidstraining van hun kind(eren). Bestel onze zindelijkheidsbox via de winkel en ervaar het resultaat zelf! Vele gezinnen zijn je voorgegaan, bekijk bijvoorbeeld eens onze Wall of Fame en zie welke kanjers het al gelukt is om zindelijk te worden met behulp van onze zindelijkheidstraining. Heb je nog vragen over onze methode? Bekijk dan de meest gestelde vragen pagina. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen door ons een mail te sturen op info@zindelijkheidsbox.nl of bel ons via 085-1304433.