Potjestraining

Is jouw kindje al toe aan potjestraining? Over het algemeen kun je hiermee starten vanaf een leeftijd van 18 maanden. Fixeer je echter niet te hard op de leeftijd, het moment dat je kindje echt klaar is voor potty-training, komt vanzelf. Daarnaast is het belangrijk dat de zindelijkheidstraining met warmte en liefde gebeurt. Maak er een leuk moment van en jaag je kind niet op tijdens de training met het potje. Wanneer het eenmaal zover is om te beginnen met je kind te trainen op het potje te gaan, hoe ga je dan te werk? Wij bij Zindelijkheidsbox.nl zorgen voor de antwoorden.

Binnen 1 week zindelijk
Uitgebreide coaching
Inclusief beloningssysteem

Hoe start je met potjestraining?

Het is belangrijk dat het trainen van je kindje om op het potje te gaan, op het tempo gaat van je kindje. Het heeft geen zin om te overhaasten met de zindelijkheidstraining. Sommige kindjes zijn zindelijk met 24 maanden, anderen doen er wat langer over voor ze klaar zijn voor hun potjestraining, ook wel bekend als potty-training.  Er is hierbij geen vaste leeftijd waarop je kind zindelijk moet zijn. Daarnaast is het fijn om voldoende tijd te hebben wanneer je je kind wil trainen op het potje te gaan. Denk bijvoorbeeld aan vakantieperiodes, zodat je gemakkelijk een duidelijk schema kunt aanhouden tijdens de potjestraining.

Binnen 1 week een trots kind!

Zo vul je potjestraining in zodat je kind effectief leert

Het schema van een potty-training toont vaste momenten waarop je je kindje te drinken geeft. Het is belangrijk om te timen hoelang het duurt voor je kindje moet plassen, na het drinken. Het aanhouden van dit schema geeft structuur tijdens de potjestraining. Er zijn geen vaste momenten voor je kindje om op het potje te gaan tijdens de training. De bedoeling van de potjestraining is dat je je kindje aanleert dat wanneer hij naar de wc moet, dat hij of zij dan gaat. Dat kan overdag zijn, maar onze oplossingen zijn ook geschikt als zindelijkheidstraining voor de nacht.

Bestel eenvoudig wat je nodig hebt voor training met het potje

Geeft jouw kind duidelijke signalen dat het tijd is voor een start met potjestraining? Met onze  methode trainen we je kindje eenvoudig om op het potje te gaan. Onze zindelijkheidsbox geeft jullie structuur en houvast en de schema’s zorgen er tijdens de potjestraining voor dat je kindje al binnen een week zindelijk kan zijn. De box is samengesteld door een gezin met drie kinderen die het potje leerden gebruiken en daarna getoetst door experts in training, voor bewezen resultaat. De zindelijkheidsbox is eenvoudig online te bestellen en uiterst effectief voor potty-training. Plaats jouw bestelling vandaag nog! Heb je vragen over het gebruik van de zindelijkheidsbox? Wij helpen je graag als je wilt beginnen met potty-training. Stuur ons een mail via info@zindelijkheidsbox.nl of bel ons via 085-1304433 om over alle mogelijkheden bij potty-training te leren.