Potjestraining

Is jouw kindje al toe aan potjestraining? Over het algemeen kun je hiermee starten vanaf een leeftijd van 18 maanden. Fixeer je echter niet te hard op de leeftijd, het moment dat je kindje er echt klaar voor is, komt vanzelf. Daarnaast is het belangrijk dat de zindelijkheidstraining met warmte en liefde gebeurt. Maak er een leuk moment van en jaag je kind niet op. Wanneer het eenmaal zover is om te beginnen met je kind te trainen op het potje te gaan, hoe ga je dan te werk?

Op voorraad, direct leverbaar
Inclusief online support van expert, 7 dagen per week
Genomineerd als ‘Briljantje’ door Bol.com
Al meer dan 20.000 verkocht

Hoe start je met potjestraining?

Het is belangrijk dat het trainen van je kindje om op het potje te gaan, op het tempo gaat van je kindje. Het heeft geen zin om te overhaasten met de zindelijkheidstraining. Sommige kindjes zijn zindelijk met 24 maanden, anderen doen er wat langer over; er is hierbij geen vaste leeftijd waarop je kind zindelijk moet zijn. Daarnaast is het fijn om voldoende tijd te hebben wanneer je je kind wil trainen op het potje te gaan. Denk bijvoorbeeld aan vakantieperiodes, zo je gemakkelijk een duidelijk schema aanhouden tijdens de potjestraining. Het schema toont vaste momenten waarop je je kindje te drinken geeft, het is belangrijk om te timen hoelang het duurt voor je kindje moet plassen, na het drinken. Het aanhouden van dit schema geeft structuur tijdens de potjestraining. Er zijn geen vaste momenten voor je kindje om op het potje te gaan. De bedoeling van de potjestraining is dat je je kindje aanleert dat wanneer hij naar de wc moet, dat hij dan gaat.

Binnen 1 week een trots kind!

Bestel eenvoudig je zindelijkheidsbox online

Geeft jouw kind duidelijke signalen dat het tijd is voor een start met potjestraining? Met onze  methode trainen we je kindje eenvoudig om op het potje te gaan. Onze zindelijkheidsbox geeft jullie structuur en houvast en de schema’s zorgen er tijdens de potjestraining voor dat je kindje al binnen een week zindelijk kan zijn. De box is samengesteld door een gezin met drie kinderen en daarna getoetst door experts, voor bewezen resultaat. De zindelijkheidsbox is eenvoudig online te bestellen. Plaats jouw bestelling vandaag nog! Heb je vragen over het gebruik van de zindelijkheidsbox? Wij helpen je graag. Stuur ons een mail info@zindelijkheidsbox.nl of bel ons via 085-1304433.