Op welke leeftijd worden kinderen zindelijk?

Er is geen vaste leeftijd waarop je kind zindelijk zal zijn. Ieder kind is anders. Gemiddeld genomen, zal je kind tussen de leeftijd van twee en tweeënhalf jaar interesse tonen in zindelijk worden en kun je beginnen met zindelijkheidstraining. Begin vooral niet te vroeg met potjestraining, wanneer kinderen iets moeten doen wat ze eigenlijk niet leuk vinden, gaan ze zich juist verzetten en dat is niet bevorderlijk voor het aanleren van de zindelijkheid.

Op voorraad, direct leverbaar
Inclusief online support van expert, 7 dagen per week
Genomineerd als ‘Briljantje’ door Bol.com
Al meer dan 20.000 verkocht

Vanaf welke leeftijd kan ik mijn kind leren zindelijk te worden?

Je kunt beginnen met onze zindelijkheidstraining wanneer je kind interesse krijgt in het naar de wc gaan. Je kindje zal namelijk eerst hun blaas moeten kunnen beheersen en daarbij ook nog begrijpen dat ze dan op het potje of de wc moeten gaan zitten. Onze methode om zindelijk te worden is toepasbaar vanaf een leeftijd van twee tot tweeënhalf jaar, maar vaak ook al eerder. Je kind kan dan zelfstandig aangeven wat hij of zij wil, dat is belangrijk bij onze zindelijkheidstraining.

Binnen 1 week een trots kind!

Bestel de zindelijkheidsbox en help je kind in een week zindelijk te worden

Bekijk en bestel onze zindelijkheidsbox. Door middel van goede coaching en een leuk beloningssysteem blijven jij en je kindje gemotiveerd om ermee door te gaan en zo lukt het jouw kindje binnen een week zindelijk te worden! Het is niet de bedoeling om iets te forceren, maar net als fietsen kun je je kind op een bepaalde leeftijd een handje helpen om zindelijk te worden. Heb je nog vragen over onze zindelijkheidstraining? Bekijk onze meest gestelde vragen pagina. Wij zijn natuurlijk ook via mail te bereiken: info@zindelijkheidsbox.nl of bel ons op 085-1304433.