Zindelijkheidstraining

Zijn jullie als gezin op zoek naar een succesvolle zindelijkheidstraining waarmee jullie kind binnen een week zindelijk kan zijn? Wij hebben een zindelijkheidsbox ontwikkeld waarmee je jouw kindje kunt trainen om binnen een week (overdag) zindelijk te zijn. Deze zindelijkheidstraining helpt jullie op gezin op weg door middel van tips, online coaching en een beloningssysteem als houvast.

Op voorraad, direct leverbaar
Inclusief online support van expert, 7 dagen per week
Genomineerd als ‘Briljantje’ door Bol.com
Al meer dan 20.000 verkocht

Zindelijkheidstraining door middel van onze zindelijkheidsbox voor kind en gezin

Zoek jij een zindelijkheidstraining voor het gezin, waardoor je kind binnen een week zindelijk kan worden? Onze zindelijkheidstraining box maakt het mogelijk voor jullie. Stap voor stap leggen we je via de box uit hoe je de potjestraining aanpakt, wat je kunt zeggen en doen. Je krijgt bij de training zeven dagen per week online support van een expert. Daarnaast krijg je toegang tot een besloten Facebook community waarin je je ervaringen met andere ouders kunt delen. Met het beloningssysteem als stok achter de deur, zullen jullie het volhouden en zal het jullie gezin samen lukken! Binnen no-time zal jouw kindje zijn of haar plasdiploma verdiend hebben. De voordelen van het zindelijk worden zijn enorm, zowel voor je kindje, als voor jou. Zo maakt het zindelijk zijn je kindje zelfverzekerder, zorgt het voor een structurele financiële besparing, geeft het minder verschoonfrustraties en geeft het ook minder kans op een zwakke blaasbeheersing bij je kindje. Kortom: zeker de moeite waard dus.

Binnen 1 week een trots kind!

Bestel de zindelijkheidsbox online en begin aan de training

Is jouw kind al toe aan een succesvolle training voor zindelijkheid? Vele gezinnen gingen jullie voor. Bekijk het succes van de zindelijkheidsbox. Je hebt keuze uit verschillende varianten van de box. Kies welke variant bij jullie past en bestel jullie zindelijkheidsbox online. Heb je vragen over ons assortiment of over onze methode van zindelijkheidstraining? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar telefoonnummer 085-1304433 of door een e-mail te sturen naar info@zindelijkheidsbox.nl.