Zindelijkheidstraining

Zijn jullie als gezin op zoek naar een succesvolle zindelijkheidstraining waarmee jullie kind binnen een week zindelijk kan zijn? Wij bij Zindelijkheidsbox.nl hebben een box ontwikkeld waarmee je een zindelijkheidstraining kunt uitvoeren voor een jongen of een meisje. Hiermee kan je kindje binnen een week (overdag) zindelijk te zijn. Deze zindelijkheidstraining helpt jullie op gezin op weg door middel van tips, online coaching en een beloningssysteem als houvast.

Binnen 1 week zindelijk
Uitgebreide coaching
Inclusief beloningssysteem

Zindelijkheidstraining door middel van onze box voor kind en gezin

Zoek jij een zindelijkheidstraining voor het gezin, waardoor je kind, een jongen of een meisje, binnen een week zindelijk kan worden? Onze zindelijkheidstraining box maakt het mogelijk voor jullie. Stap voor stap leggen we je in de zindelijkheidsbox uit hoe je zindelijkheidstrainingen aanpakt, wat je kunt zeggen en doen om het gebruik van het potje aan te leren. Je krijgt bij de training zeven dagen per week online support van een expert. Daarnaast krijg je toegang tot een besloten Facebook community waarin je je ervaringen met andere ouders kunt delen. Met het beloningssysteem als stok achter de deur, zullen jullie het volhouden en zal het jullie gezin samen lukken! Binnen no-time zal jouw kindje zijn of haar plasdiploma verdiend hebben.

Binnen 1 week een trots kind!

Zindelijkheidstrainingen zorgen voor voordelen die verder gaan dan het gebruik van het potje

De voordelen van het zindelijk worden zijn enorm, zowel voor je kindje, als voor jou. Zo maakt een zindelijkheidstraining het zindelijk zijn je jongen of meisje zelfverzekerder, zorgt het voor een structurele financiële besparing, geeft het minder verschoonfrustraties en geeft het ook minder kans op een zwakke blaasbeheersing. Kortom: zeker de moeite waard dus. Met onze zindelijkheidstrainingen wordt het potje gebruiken snel tweede natuur.

Bestel de box online en begin aan de training voor zindelijkheid

Is jouw kind al toe aan een succesvolle training voor zindelijkheid? Vele gezinnen gingen jullie voor. Bekijk het succes van de zindelijkheidsbox. Je hebt keuze uit verschillende varianten van de box. Kies welke variant bij je meisje of jongen past en bestel jullie box online om te beginnen aan een effectieve zindelijkheidstraining. Heb je vragen over ons assortiment of over onze methode van zindelijkheidstraining? Neem dan contact met ons op over zindelijkheidstrainingen met het potje. Je bereikt ons door te bellen naar telefoonnummer 085-1304433 of door een e-mail te sturen naar info@zindelijkheidsbox.nl.