Methode voor zindelijkheidstraining

Ben je op zoek naar een methode om de zindelijkheidstraining van je kindje te starten? Veel ouders kunnen niet wachten tot de dag dat hun kindje eindelijk zindelijk is. Het scheelt een hoop afval en maandelijkse kosten. Zindelijkheid zul je je kleine zelf aan moeten leren. Wij kunnen je hiermee wel op weg helpen met onze methode voor zindelijkheidstraining, namelijk onze zindelijkheidsbox.

Op voorraad, direct leverbaar
Inclusief online support van expert, 7 dagen per week
Genomineerd als ‘Briljantje’ door Bol.com
Al meer dan 20.000 verkocht

Onze methode is een goede start voor zindelijkheidstraining

Herken je de signalen en denk je dat jouw kindje toe is aan zindelijkheidstraining? De ideale leeftijd om met een methode voor zindelijkheidstraining te beginnen ligt vroeger dan je misschien zou denken. Zo kun je al beginnen met onze zindelijkheidstraining wanneer je kindje tussen de achttien en twintig maanden is. Op deze leeftijd vinden kinderen het leuk om nieuwe dingen te leren én zitten ze nog voor de twee-is-nee-fase. Met onze zindelijkheidsbox train en beloon je je kind binnen een week naar zindelijkheid. Het is intensief, maar veel waard.

Binnen 1 week een trots kind!

Bestel onze zindelijkheidsbox en je kunt morgen al beginnen!

De zindelijkheidsbox bevat alle tips en instructies die je nodig hebt om je kind overdag te leren zindelijk te worden. In onze methode wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het aanpakt, wat je het beste kunt zeggen en doen. De box bevat instructie- en complimentenkaarten, drinkschema’s en zelfs een plasdiploma! Met het beloningssysteem wordt de zindelijkheidstraining zeker weten een feestje. Heb je vragen over de inhoud van onze boxen of onze methode? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons een mail sturen op info@zindelijkheidsbox.nl of bel ons via 085-1304433.