Wanneer begin je met zindelijkheidstraining?

Wanneer je kindje klaar is voor zindelijkheidstraining, zul je vanzelf de signalen oppikken. Hierbij kun je niets forceren, het gedrag van je kindje in de gaten houden is het enige wat je kunt doen. De meeste kinderen worden tussen de 2 en 3 jaar overdag zindelijk, echter is er geen leeftijd op te plakken wanneer jouw peuter klaar is voor zindelijkheidstraining met de hulp van Zindelijkheidsbox.nl.

Binnen 1 week zindelijk
Uitgebreide coaching
Inclusief beloningssysteem

Wanneer is jouw kind klaar voor zindelijkheidstraining?

Er zijn veranderingen in het gedrag van je kind waaraan je zult merken dat hij of zij klaar is voor zindelijkheidstraining, zoals:

  • Je kindje vindt het steeds vervelender om met een natte luier rond te lopen;
  • Je kindje toont interesse in het potje of de wc;
  • De luier van je kindje is steeds langer droog, omdat hij al meer controle over zijn darmen en blaas heeft;
  • Je kindje laat merken dat hij naar de wc moet.

Geeft je kind een van deze signalen af dan kun je starten met de potjestraining. Wanneer is het een goed moment om te starten met zindelijkheidstraining? Kies in ieder geval een rustig moment, zoals een vakantieperiode. Je hebt dan alle tijd om je kindje te laten wennen aan het plassen op een potje of de wc, er komt namelijk een hoop geduld kijken bij het zindelijk worden.

Binnen 1 week een trots kind!

Na een week zindelijk met onze zindelijkheidsbox, bestel de box online

Wanneer je kindje toe is aan zindelijkheidstraining, helpen wij je met onze zindelijkheidsbox graag verder. Met onze box coachen we je en helpen we je kindje in een week zindelijk te worden. Bestel de zindelijkheidsbox eenvoudig via onze webshop. Heb je hierover nog vragen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons een mail sturen via info@zindelijkheidsbox.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 085-1304433.