Je kind zindelijk in 1 week tijd

Het klinkt onmogelijk, maar je kind zindelijk maken in 1 week tijd is dat zeker niet. Het is belangrijk dat je wacht op het juiste moment. Ben jij er al wel klaar voor om je kind zindelijk te maken, maar toont je kindje hier totaal nog geen interesse in? Dan zul je er nog even mee moeten wachten.

Op voorraad, direct leverbaar
Inclusief online support van expert, 7 dagen per week
Genomineerd als ‘Briljantje’ door Bol.com
Al meer dan 20.000 verkocht

Met onze methode zindelijk in 1 week

Vanaf de tweede verjaardag kun je al eens beginnen met het aanbieden van een potje. Ieder kind is anders, dus het kan zijn dat jouw kindje nog niet gelijk de link legt tussen plassen en op het potje gaan. Wanneer je de signalen gaat herkennen dat jouw kindje klaar is voor een zindelijkheidstraining, kun je starten met onze zindelijkheidsbox. Met behulp van stickers, beloningskaarten en een echt plasdiploma helpen we jou en je kindje op weg naar zindelijk worden in 1 week tijd.

Binnen 1 week een trots kind!

Probeer het zelf; bestel eenvoudig de zindelijkheidsbox online

Onze zindelijkheidstraining is ontwikkeld door een gezin met drie kinderen en daarna uitgebreid getest door experts voor bewezen effect. Zorg ervoor dat je begint met de potjestraining in een rustige periode, zo kun je de training jouw volle aandacht geven en lukt het jouw kindje zindelijk te worden in 1 week. Bestel onze zindelijkheidsbox voor 17u, dan kun je de volgende dag al beginnen! Heb je vragen over het gebruik van de zindelijkheidsbox? We beantwoorden graag je vragen. Neem contact met ons op via mail info@zindelijkheidsbox.nl of bel ons op 085-1304433.