Een plasdiploma voor het belonen van je kindje

Hoera, je kindje is zindelijk en heeft zijn plasdiploma verdiend! Zindelijk worden is een grote mijlpaal en dat verdient natuurlijk een écht diploma. Wanneer je merkt dat je kindje steeds minder vaak een natte broek heeft dan ben je natuurlijk super trots. De eerste periode op de weg naar het behalen van het plasdiploma zul je je kind er nog aan moeten herinneren om naar het potje of de wc te gaan. Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje, maar daar brengt het halen van een zindelijkheidsdiploma via Zindelijkheidsbox.nl verandering in.

Binnen 1 week zindelijk
Uitgebreide coaching
Inclusief beloningssysteem

Het verdienen van een plasdiploma

In principe is onze methode in zeer korte al effectief, waarbij een week lang volledige aandacht voor de training vaak al voldoende is voor het halen van een zindelijkheidsdiploma. Nu klinkt zindelijk worden in één week natuurlijk fantastisch maar sommige kindjes hebben er iets langer voor nodig, en dat is helemaal niet erg. Als je kind laat blijken dat hij of zij toe is aan zindelijkheidstraining zul je soms dus met geduld en beleid moeten handelen. Beloon je kindje en motiveer het om zijn best te blijven doen. Word niet boos als je kindje weer in zijn of haar broek heeft geplast en probeer dit soort ongelukjes te negeren. Geef het tijd; een zindelijkheidsdiploma halen is een kwestie van oefenen, oefenen en oefenen. Vertrouw op je kindje, dat plasdiploma verdient hij of zij echt wel een keer.

Binnen 1 week een trots kind!

Hiermee haalt jouw kind een diploma voor zindelijkheid

Om jou en je kindje te helpen bij de zindelijkheidstraining, hebben wij een zindelijkheidsbox samengesteld die alles heeft om het zindelijkheidsdiploma te halen. In deze box vind je onder andere stickers, belonings- en complimentenkaarten en natuurlijk een plasdiploma. Je bestelt de box eenvoudig bij ons online. Enkele voorbeelden van de items die je gebruikt op weg naar het diploma voor zindelijkheid zijn bijvoorbeeld onze boeken en peuter-wc’s.

Bestel onze box en help je kindje snel een zindelijkheidsdiploma te halen

Heb je vragen over zindelijkheid, de inhoud van de box, of wil je advies over het diploma? Wij staan voor je klaar om jullie op weg te helpen naar een zindelijkheidsdiploma. Je kunt ons een mail sturen via info@zindelijkheidsbox.nl om een plasdiploma en box aan te vragen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 085-1304433 om al je vragen of ons diploma voor zindelijkheid te beantwoorden.