Een plasdiploma voor het belonen van je kindje

Hoera, je kindje is zindelijk en heeft zijn plasdiploma verdiend! Zindelijk worden is een grote mijlpaal en dat verdient natuurlijk een écht diploma. Wanneer je merkt dat je kindje steeds minder vaak een natte broek heeft dan ben je natuurlijk super trots. De eerste periode zul je je kind er nog aan moeten herinneren om naar het potje of de wc te gaan. Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje.

Op voorraad, direct leverbaar
Inclusief online support van expert, 7 dagen per week
Genomineerd als ‘Briljantje’ door Bol.com
Al meer dan 20.000 verkocht

Het verdienen van een plasdiploma

Wanneer je kind laat blijken dat het toe is aan zindelijkheidstraining zul je met geduld en beleid moeten handelen. Beloon je kindje en motiveer het om zijn best te blijven doen. Word niet boos als je kindje weer in zijn broek heeft geplast en probeer dit soort ongelukjes te negeren. Geef het tijd, het is een kwestie van oefenen, oefenen, oefenen. Vertrouw op je kindje, dat plasdiploma verdient hij echt wel een keer.

Binnen 1 week een trots kind!

Bestel onze zindelijkheidsbox en help je kindje binnen een week zindelijk te worden

Om jou en je kindje te helpen bij de zindelijkheidstraining, hebben wij een zindelijkheidsbox samengesteld. In deze box vind je onder andere stickers, belonings- en complimentenkaarten en natuurlijk een plasdiploma. Met onze methode, waarin je een week lang volledige aandacht hebt voor de training, zal je kindje na een week zijn eigen plasdiploma vasthouden. Je bestelt de box eenvoudig online. Heb je vragen over de inhoud van de box, of wil je advies? Wij staan voor je klaar. Je kunt ons een mail sturen op info@zindelijkheidsbox.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 085-1304433.