Methode om je kind zindelijk te maken

Is je kindje oud genoeg en ben je op zoek naar een methode om je kind zindelijk te maken? Met onze zindelijkheidsbox helpen we je hierbij. Met een week volle aandacht lukt het je kind om na een week (overdag) zindelijk te zijn. Hoe heerlijk klinkt dat!

Op voorraad, direct leverbaar
Inclusief online support van expert, 7 dagen per week
Genomineerd als ‘Briljantje’ door Bol.com
Al meer dan 20.000 verkocht

Met onze methode je kind in een week zindelijk maken

Met behulp van onze methode met stickers, drinkschema’s en een beloningssysteem kunnen we jouw kindje binnen een week zindelijk helpen maken. De zindelijkheidstraining voor kind en gezin is ontwikkeld op basis van de praktijk door een gezin met drie kinderen en uitgebreid getoetst door een team van experts. De methode met de zindelijkheidsbox maakt het mogelijk je kind in een week zindelijk te maken. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je dit aanpakt en je krijgt een week online coaching door een expert, dit zorgt ervoor dat je het volhoudt en dat het je kindje lukt!

Binnen 1 week een trots kind!

Bekijk het assortiment en bestel eenvoudig online

Is jouw kindje er klaar voor om zindelijk te worden? Ons trainingsprogramma bevat verschillende instructie- en complimentenkaarten, leuke dierenstickers en zelfs een plasdiploma. Deze methode maakt er een feestje van voor je kind om zindelijk te worden! Bekijk het aanbod in onze webwinkel en bestel de box eenvoudig online. Mocht je nog vragen hebben over het gebruik van de box dan helpen wij je graag verder. Neem contact met ons op via mail info@zindelijkheidsbox.nl of bel ons op 085-1304433.