Zindelijk worden

Wat zou het fijn zijn als er een methode was om je kinderen te helpen om zindelijk te worden in een week? Die methode bestaat! Met onze zindelijkheidsbox help je jouw kindje om binnen een week overdag zindelijk te worden, met behulp van beloningskaarten, drinkschema’s en vrolijke stickers. Door middel van effectieve online coaching als stok achter de deur, houden jullie het vol om je kindje te helpen met potjestraining. Je kunt je kind nu eenmaal niet automatisch zindelijk maken. Hier heb je zelf ook veel invloed op.

Op voorraad, direct leverbaar
Inclusief online support van expert, 7 dagen per week
Genomineerd als ‘Briljantje’ door Bol.com
Al meer dan 20.000 verkocht

Hoe help ik mijn kind snel zindelijk te worden?

Kinderen moeten er lichamelijk en geestelijk klaar voor zijn, om zindelijk te kunnen worden. Herken jij de signalen in het gedrag van jouw kind? Wellicht dat je dan een start kunt maken aan onze zindelijkheidstraining. Onze intensieve training helpt je om jouw kind binnen een week overdag zindelijk te maken. Zorg ervoor dat je een week plant in een rustige periode. Een vakantie is het ideale moment. Is het een drukke periode op je werk, komt er een verhuizing aan of is er een kleine op komst? Stel de potjestraining en het daarmee zindelijk maken van je kind dan nog even uit.

Binnen 1 week een trots kind!

Binnen een week zindelijk met onze methode, bestel de box online

Kinderen kun je niet zomaar zindelijk maken. Daar komt een hoop oefenen bij kijken. De Zindelijkheidsbox geeft jullie als ouders houvast en een hoop tips om te helpen bij de zindelijkheidstraining van je kind. Met complimentenkaarten, leuke stickers en een plasdiploma stimuleer je kinderen om sneller zindelijk te worden. Door het goede gedrag te complimenteren en belonen, hebben kinderen eerder plezier in het zindelijk worden. Bestel onze zindelijkheidsbox in de winkel en ervaar zelf het resultaat! Heb je vragen over het gebruik van de zindelijkheidsbox? Dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Bel ons via 085-1304433 of stuur een mailtje naar: info@zindelijkheidsbox.nl.