Zindelijkheid stimuleren met een stickerkaart

Je kunt je kindje helpen zindelijk te worden door de zindelijkheid te stimuleren met een beloningssysteem met stickers. Tijdens de zindelijkheidstraining mag je kind iedere keer als hij op een potje of wc geplast of gepoept heeft, een sticker op de beloningskaart of stickerkaart plakken. Op die manier maak je de zindelijkheidstraining met een stickerkaart visueel voor je kind en zo motiveert de beloningskaart je kind om naar de wc te gaan!

Op voorraad, direct leverbaar
Inclusief online support van expert, 7 dagen per week
Genomineerd als ‘Briljantje’ door Bol.com
Al meer dan 20.000 verkocht

Is zindelijkheid stimuleren met een stickerkaart goed voor mijn kind?

Het inzetten van een beloningssysteem met stickerkaarten om de zindelijkheid van je kind te motiveren is zeker niet slecht. Kinderen worden zelfverzekerder wanneer ze het idee hebben dat ze iets goed hebben gedaan. Wanneer jij jouw kind tijdens de zindelijkheidstraining complimenteert met stickers of een beloningskaart voor het gebruiken van een potje of het naar de wc gaan zal je kind dit de volgende keer op dezelfde manier doen. Met onze zindelijkheidstraining helpen wij je met behulp van stickers en een beloningssysteem op weg om je kind binnen een week (overdag) zindelijk te maken!

Binnen 1 week een trots kind!

Bekijk onze zindelijkheidsbox en bestel eenvoudig online

Ben je benieuwd of jij jouw kindje kan helpen op weg naar zindelijkheid door middel van een stickerkaart of ander beloningssysteem? Bestel onze volledig gevulde zindelijkheidsbox. Hierin vind je het beloningssysteem bestaande uit beloningskaarten, stickerkaarten, complimentenkaarten en vrolijke stickers die jouw kind tijdens de zindelijkheidstraining zullen motiveren naar de wc te gaan. Heb je vragen over onze zindelijkheidsbox? Wij beantwoorden deze graag. Dit kan telefonisch via 085-1304433 of je kunt ons een mail sturen op info@zindelijkheidsbox.nl.