Waar begin je als je je peuter zindelijk wil maken?

Er zijn een aantal methodes die helpen als jij je peuter zindelijk wil maken. Je kunt je kind bijvoorbeeld op vaste tijden op het potje zetten, de luier weglaten of zelfs ermee beginnen als je baby pas een paar maanden oud is door middel van Baby Zindelijkheid Communicatie. Onze methode is voornamelijk gebaseerd op een beloningssysteem om je peuter zindelijk te maken.

Op voorraad, direct leverbaar
Inclusief online support van expert, 7 dagen per week
Genomineerd als ‘Briljantje’ door Bol.com
Al meer dan 20.000 verkocht

Hoe maak ik mijn peuter snel zindelijk?

Welke methode het best bij jou en jouw kind past om het zindelijk te maken, is heel persoonlijk. Het karakter van je kind is hierbij erg belangrijk. Met onze zindelijkheidstraining stimuleren we kinderen door middel van een beloningssysteem binnen een week zindelijk te worden. Dit vergt veel aandacht van jou en van je kindje, daarom is het belangrijk dat je een volle week met de potjestraining bezig kunt zijn. De zindelijkheidsbox biedt uitgebreide coaching en verschillende beloningskaarten. Zo is het met deze methode mogelijk om jouw peuter zindelijk te maken vanaf twee jaar.

Binnen 1 week een trots kind!

Bestel direct en begin morgen al met zindelijkheidstraining

Over een week geen luiers meer verschonen, dat klinkt toch super? Bestel onze zindelijkheidsbox online en ontvang deze de volgende werkdag al thuis; zo kun je razendsnel beginnen aan het zindelijk maken van jouw peuter! De zindelijkheidstrainingbox helpt jullie stap voor stap op weg en we coachen jullie door het hele proces. Al vele gezinnen ervaren het succes van de zindelijkheidsbox! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via mail info@zindelijkheidsbox.nl of bel ons op 085-1304433.