Zindelijkheid

Top 10 cadeautjes voor zindelijkheidstraining

Top 10 cadeautjes voor Zindelijkheidstraining

24 cadeau ideeën voor Zindelijkheidstraining – Cadeautjes hoeven niet groot te zijn om veel vreugde te brengen. Soms zijn het juist de kleine cadeautjes die een glimlach op het gezicht van onze kinderen toveren. Mini cadeautjes zijn dan ook ideaal om te geven wanneer je kindje een volle sticker kaart heeft behaald. Wij hebben een tijdje geleden in onze Facebook Hulpgroep gevraagd wat de meest populaire cadeaus waren bij kinderen en we kregen ontzettend veel reacties.

Top 10 cadeautjes

Daarom hebben we de top 10 voor je op een rijtje gezet! We zijn natuurlijk ook benieuwd naar jullie ideeën dus laat het weten in een reactie onder deze blog zodat je andere ouders hier ook mee kunt inspireren.

1. Mini speelgoed auto’s

Cadeautjes Speelgoed auto's

2. Bellenblaas 

Cadeau ideeën Bellenblaas

3. Kleurboeken

Top 10 cadeautjes voor zindelijkheidstraining 1

4. Stoepkrijt

Cadeau ideeën stoepkrijt

5. Plastic dieren

Cadeau ideeën plastic speelgoed dieren

6. Boekjes

Cadeau ideeën boekjes

7. Stickerboek

Cadeau ideeën stickerboek

8. Potjes klei

Cadeau ideeën klei

9. Potloden

Cadeau ideeën potloden

10. Speelgoed voor in bad 

Cadeau ideeën bad speelgoed

Meer inspiratie nodig?

Wil je nog meer inspiratie? Houd onze Instagram– en Facebook-pagina in de gaten, want daar zullen we de komende tijd regelmatig nieuwe ideeën delen. Als ouder begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om tastbare en waardevolle cadeautjes te bedenken. In dat geval kun je ook denken aan activiteiten zoals samen een film kijken of buiten spelen.

We kregen ook nog een tip van een andere ouder om activiteitenkaartjes te maken waar je kindje er eentje uit kan kiezen op het moment dat hij of zij een volle sticker kaart heeft. Dit is niet alleen een leuke beloning voor je kind, maar jullie hebben ook meteen quality time samen!

Wij hebben onlangs ook cadeautjes toegevoegd in onze webshop zoals een coole drinkbeker en er komen nog meer leuke dingen aan!

author-avatar

Over Dustin

Wij zijn ouders van 3 kinderen, Jasmijn, Sebas en Morris. We zijn zindelijkheidsbox.nl gestart, omdat we in onze omgeving hebben gemerkt dat mensen het lastig vinden om hun kind zindelijk te leren worden. Waar begin je? Hoe vaak? Hoe houd je het vol? Wat doe je als het mis gaat? Of als je kind niet wil? Wat heb je nodig? Wij geven je graag een steuntje in de rug en willen je helpen als je het niet meer weet.

Een reactie op “Top 10 cadeautjes voor zindelijkheidstraining

  1. Pingback: Waarom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *