Zindelijkheid in de media, Over ons

De Zindelijkheidsbox bij Mama’s Wereld

De Zindelijkheidsbox bij Mama's Wereld 1

Ineens was daar de uitnodiging van Mama’s Wereld! Of wij iets willen vertellen over zindelijkheidstraining in hun programma. In het nieuwe seizoen, seizoensnummer 3 van Mama’s Wereld vertellen Kimberley Klaver en Sanne Heijen vanuit de ‘mama’-studio alles over het opvoeden van kinderen in de leeftijd van 0-5 jaar. 

In derde aflevering van Mama’s Wereld komt het thema zindelijkheid aan bod. Wat een match!

Een hele eer om te horen dat ze na wat Google’n op zindelijkheid, snel bij de Zindelijkheidsbox uitkwamen.

Toch was mijn eerste gedachte, ja daag, dat ga ik niet doen! Ik op TV, waarom in hemelsnaam?   Al snel had ik voldoende argumenten verzameld om het niet te doen. Maar wat was de echte reden? Precies.. angst. Als je iets ontwijkt kun je ook niet falen. Maar dat gaat natuurlijk helemaal in tegen de visie die we hebben over het zindelijk leren worden van je kleintje. Leren door te proberen…Aan de andere kant van angst om te falen, ligt de wens voor het hebben van succes.

Dustin was direct overtuigd dat we onze doelgroep bij Mama’s Wereld kunnen bereiken, dus na wat getwijfel van mijn kant, dacht ik, oke, let’s go for it! 

Het was een hele leuke ervaring. Op vrijdagmiddag vertrokken we naar Nijkerk voor de opnames. Op Landgoed Salentijn, een prachtige plek! Veel groen, een prachtige tuin en de opname’s vonden plaats in een lieflijk wit kasteeltje! Toch een soort van uitje in deze tijd 😉 Bij binnenkomst moesten we heel zachtjes doen, want de opname’s waren al aan de gang. Spannend! 

We namen plaats in een zaaltje ernaast waar we nog wat gepoederd werden en overhandigden we de Zindelijkheidsbox, de losse beloningssystemen en wat flyers, welke dan ook in beeld gebracht konden worden. Een half uurtje later waren wij aan de beurt. We namen plaats aan tafel bij Kimberley Klaver en Sanne Heijen, wat een leuke dames! Na even kort kennisgemaakt te hebben startte de opname’s. 

Benieuwd naar het resultaat? Iets om trots op te zijn of waren mijn twijfels terecht? 

Laat het ons weten in de comments onder dit bericht!

Terug naar lijst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *