Reviews

En, is ze al zindelijk?

En, is ze al zindelijk? 1

Een vraag die in het rijtje past met of ze al doorslaapt en of ze nog borstvoeding krijgt. Natuurlijk verschilt dit per kind. Bij de een gebeurt het als vanzelf, maar bij de ander gaat het wat minder als vanzelf. Aangezien de luiers toch wat voller werden en begonnen te ruiken ging Nurdan aan de slag met de Zindelijkheidsbox.

Lees haar ervaring hier

Terug naar lijst

Een reactie op “En, is ze al zindelijk?

  1. Mirte schreef:

    Ik wist dat mijn dochter klaar was om uit de luiers te gaan, maar aan de instanties en mensen on me heen kreeg ik niet de tips die ik nodig had.
    We hebben samen een cadeatjes doos samengesteld en zijn gestart met de training. Ze had 1ste dag nodig om door te hebben wat van haar verwacht werd. De 3de had ze een waarop ze terug de luiers in wilde het was volhouden maar ze pakte het programma weer goed op en op de en op de 4de dag ging ze uit haar zelf naar de wc. Op dag 6 had ze geen beloningen meer nodig en kon ze zelfstandig op de wc plassen sindsdien hebben we 1 ongelukje gehad. Poepen vond ze moeilijker ze had moeite met het herkennen van het signaal om optijd naar de wc te gaan dit koste haar nog 3 weken en nu ook geen probleem meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *