Reviews

Coolest kid on the blog vindt Zindelijkheidsbox een wondermiddel

Coolest kids on the blog

Astrid is zo blij met de Zindelijkheidsbox: “Wat mij betreft mag deze box echt wel een award winnen. Misschien die voor ‘meest innovatieve oplossing voor gestresste puber peuter ouders’. “

Wanneer je kind bijna naar school gaat en je op het inschrijffomulier bij “Is uw kind zindelijk” een nee in moet vullen begin je hem natuurlijk wel te knijpen. Dus ging Astrid aan de slag met op vaste tijden op de wc zetten, belonen en oefenen met oefenbroekjes. Helaas allemaal zonder resultaat.

Totdat ze de Zindelijkheidsbox ontdekte. Ze volgde ons stappenplan en binnen 5 dagen was het gelukt. Bovendien merkte ze plezier bij haar dochter, wat bij de andere pogingen niet merkbaar was.

Daar zijn we natuurlijk trots op, wij proberen er samen met jullie een feestje van te maken ?

Bekijk blog

author-avatar

Over Dustin

Wij zijn ouders van 3 kinderen, Jasmijn, Sebas en Morris. We zijn zindelijkheidsbox.nl gestart, omdat we in onze omgeving hebben gemerkt dat mensen het lastig vinden om hun kind zindelijk te leren worden. Waar begin je? Hoe vaak? Hoe houd je het vol? Wat doe je als het mis gaat? Of als je kind niet wil? Wat heb je nodig? Wij geven je graag een steuntje in de rug en willen je helpen als je het niet meer weet.

Een reactie op “Coolest kid on the blog vindt Zindelijkheidsbox een wondermiddel

  1. Ivanka schreef:

    De zindelijkheidsbox aangeschaft en wat een leuke box is dit! Leuke stickers en stickerkaarten, een handige kaart waarbij je kunt opschrijven hoe het plassen op de wc gaat. Onze dochter (2.5 jaar) was zoals beschreven binnen 7 dagen zindelijk! Voorheen deed ze af en toe als ze zin had een plas op het potje maar verder niets. Nu 1.5 maand later heeft ze geen ongelukjes meer en geeft ze zelf ook aan dat ze naar de wc moet!

    Wij raden deze box zeer zeker aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *