Reviews

Coolest kid on the blog vindt Zindelijkheidsbox een wondermiddel

Coolest kids on the blog

Astrid is zo blij met de Zindelijkheidsbox: “Wat mij betreft mag deze box echt wel een award winnen. Misschien die voor ‘meest innovatieve oplossing voor gestresste puber peuter ouders’. “

Wanneer je kind bijna naar school gaat en je op het inschrijffomulier bij “Is uw kind zindelijk” een nee in moet vullen begin je hem natuurlijk wel te knijpen. Dus ging Astrid aan de slag met op vaste tijden op de wc zetten, belonen en oefenen met oefenbroekjes. Helaas allemaal zonder resultaat.

Totdat ze de Zindelijkheidsbox ontdekte. Ze volgde ons stappenplan en binnen 5 dagen was het gelukt. Bovendien merkte ze plezier bij haar dochter, wat bij de andere pogingen niet merkbaar was.

Daar zijn we natuurlijk trots op, wij proberen er samen met jullie een feestje van te maken ?

Bekijk blog

Terug naar lijst

Een reactie op “Coolest kid on the blog vindt Zindelijkheidsbox een wondermiddel

  1. Ivanka schreef:

    De zindelijkheidsbox aangeschaft en wat een leuke box is dit! Leuke stickers en stickerkaarten, een handige kaart waarbij je kunt opschrijven hoe het plassen op de wc gaat. Onze dochter (2.5 jaar) was zoals beschreven binnen 7 dagen zindelijk! Voorheen deed ze af en toe als ze zin had een plas op het potje maar verder niets. Nu 1.5 maand later heeft ze geen ongelukjes meer en geeft ze zelf ook aan dat ze naar de wc moet!

    Wij raden deze box zeer zeker aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *