Over ons

Samenwerking WIJ Special Media

Samenwerking WIJ Special Media 1

Bijna elke moeder in Nederland heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van “de blije doos” van WIJ. Een gratis doos vol handige producten en informatie voor zwangeren. Wij (van Zindelijkheidsbox) zijn dan ook super blij en trots dat we met hen samen mogen werken.

Wij proberen met onze Zindelijkheidsbox met name moeders te bereiken met kinderen tussen de 2 en de 4 jaar. Dit doen we met name op Facebook, Instagram en Google, via advertenties en influencers. Ook proberen we websites en blogs over te halen om een eerlijke review te plaatsen. Niet betaald, maar in ruil voor een zindelijk kind ?

Zo waren we natuurlijk ook bekend met WIJ Special Media en hebben hun benaderd om te kijken naar mogelijkheden om samen te werken. Helaas was dat in eerste instantie alleen maar mogelijk via adverteren waarbij de kosten voor ons te hoog waren.

Na wat extra onderzoek in adverteren via Google zijn we ook Display advertenties gaan inzetten. Dit zijn banner afbeeldingen die je plaats op Google, die websites met een soortgelijk thema op de pagina kunnen plaatsen in ruil voor reclameinkomsten. Toeval treft dat een accountmanager van WIJ op hun eigen site (wij.nl) zat te kijken en dus onze banner afbeelding zag. ?

We gingen in gesprek en raakte enthousiast van elkaars verhaal en zagen mogelijkheden tot samenwerken die voor beide partijen voordelen geeft.

Zo gaat WIJ ouders informeren met een mailing wanneer hun kind 2 of 2,5 jaar is om hun bekend te maken met de Zindelijkheidsbox ?

Terug naar lijst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *