Over ons

Zindelijkheidsbox kortingscode en korting

Ben je op zoek naar een Zindelijkheidsbox kortingscode? Natuurlijk, dat begrijpen we. Het leven is al duur genoeg.

We zullen geen verhaal op gaan hangen hoeveel tijd en moeite we hier als 2 werkende ouders in hebben gestoken. Of welke kosten we allemaal hebben. Daar zit je vast niet op te wachten.

Maar hoe vervelend is het als je net vorige week een bestelling hebt geplaatst, en dat dit nu in de aanbieding is? Dan voel je je toch benadeeld? Heb je dan nog recht op de korting? Kun je hem dan retour sturen en opnieuw bestellen?

Wij zien korting daarom als iets wat niet bij ons past. Wij willen dat je ervaring met de Zindelijkheidsbox positief is en blijft. Daar doen we alles aan. Zo beantwoorden we in onze community 7 dagen per week je vragen. Om je te helpen, mee te denken, steun te geven. Wanneer je dan na dit intensieve avontuur een korting voorbij zou zien komen zou dit je gevoel nadelig kunnen beïnvloeden, wat we dus ook willen voorkomen.

Als je denkt “Het zijn alleen maar een paar stickers en kaarten”, dan zijn we dat niet met je eens. Daarvoor hebben we een los beloningssysteem die je los kan gebruiken zonder ons programma, of als navul set, zodat je hem nog eens kunt gebruiken.

We begrijpen dat het veel geld is, maar dat heb je zo terugverdiend aangezien je per maand 35 tot 65 euro aan luiers en billendoekjes bespaart.

Daarom geven we geen korting, ook niet met samenwerkingen. Wel doen we af en toe mee met giveaway’s. Dus houd onze social media kanalen in de gaten.

We hopen dat je dit begrijpt.

Liefs, Dustin & Janneke

Terug naar lijst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *