Over ons

Vakblad vroeg brengt zorgprofessionals op de hoogte van Zindelijkheidsbox.

Vakblad vroeg

Naar aanleiding van ons persbericht ontvingen we interesse vanuit het Vakblad vroeg, een blad voor zorgprofessionals. Naar aanleiding van een gepubliceerd bericht in het vakblad kregen we verzoeken vanuit ziekenhuizen, zorginstellingen en stichtingen. 

Zo hebben verschillende zorgverleners, zoals urotherapeuten, psychologen en Verpleegkundig Specialisten de Zindelijkheidsbox bekeken en waren ze allemaal enthousiast. Stuk voor stuk waardeerden ze het initiatief en gingen dit aanbevelen indien van toepassing. Ook hebben we nog tips ontvangen die we kunnen gebruiken in onze online community.

Bekijk artikel in vakblad Vroeg

author-avatar

Over Dustin

Wij zijn ouders van 3 kinderen, Jasmijn, Sebas en Morris. We zijn zindelijkheidsbox.nl gestart, omdat we in onze omgeving hebben gemerkt dat mensen het lastig vinden om hun kind zindelijk te leren worden. Waar begin je? Hoe vaak? Hoe houd je het vol? Wat doe je als het mis gaat? Of als je kind niet wil? Wat heb je nodig? Wij geven je graag een steuntje in de rug en willen je helpen als je het niet meer weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *