Zindelijkheid

Nieuw merk: Zorro Wear

nieuw merk: zorro wear

Jullie hebben het vast al voorbij zien komen op onze social media maar het leek ons een leuk idee om hier toch nog een blog over te schrijven. We hebben het natuurlijk over Zorro! Ons eigen ondergoed merk. Perfect voor kindjes die beginnen met zindelijkheidstraining. Wij liepen zelf namelijk tegen het probleem aan dat er geen ondergoed bestond wat voldeed aan onze wensen. Kleine maat, een stofje wat snel droogt en ook nog eens stretch heeft. Toen kwamen we op het idee om zelf een ondergoed merk op de mark te brengen en nu is het moment daar dat we ons eigen ondergoed merk in onze handen hebben, hoe leuk?!

Zoals we hierboven al vertellen hebben de onderbroekjes en boxers erg veel stretch en zijn gemaakt van polyester en spandex. Het voelt dus bijna aan als een zwembroek of badpak stofje. Wanneer er een ongelukje gebeurt tijdens de zindelijkheidstraining is het ook fijn dat ze snel drogen zodat je ze weer snel in gebruik kunt nemen. Én wat nog een fijn voordeel van Zorro is, is dat het ondergoed al verkrijgbaar is vanaf maat 86. Deze maat is bijna nergens verkrijgbaar waardoor het lastig is om goed aansluitend ondergoed te vinden voor de zindelijkheidstraining.

Voor de meisjes hebben we onderbroekjes in twee schattige printjes. De ene met vosjes en de ander met bloemetjes. Voor de jongens hebben we ook twee boxers bedacht; eentje met auto’s en de ander met dino’s (wie wil nou geen dino ondergoed?!). Ze worden per twee verpakt dus je krijgt beide printjes wanneer je deze besteld. De doosjes waar ze in zitten zijn net als het ondergoed ook echt een feestje voor het oog waardoor het ook nog eens een leuk cadeautje is om te geven aan iemand anders.

Inmiddels hebben we al een aantal ouders blij mogen maken en een aantal hebben het ondergoed ook getest met hun kleintjes. We zijn heel blij met de reviews die we tot nu toe hebben mogen ontvangen. Wil jij nu zelf een setje bestellen? Dat kan in onze webshop.

Welk setje kies jij? Jongens of meisjes?

Terug naar lijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *