Zindelijkheid

Mindset voor een succesvolle zindelijkheidstraining

Het allerbelangrijkste om deze zindelijkheidstraining te laten slagen is hoe jij er als ouder in staat. Jouw mindset maakt het verschil.

De manier van denken, de overtuiging die je hebt is van invloed op jouw gedachten, gevoelens en op jouw gedrag. Het is de kunst om de ongelukjes, die veel zullen voorkomen, te waarderen. Wanneer jouw dat lukt, heb jij de juiste mindset en bereik je veel makkelijker het gewenste resultaat.

Ja ammehoela, lekker dan, is misschien je eerste gedachte. Maar zonder deze ongelukjes kom je geen steek verder. Je hebt de ongelukjes nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

Hoe meer ongelukjes er voorkomen, hoe sneller je bij het gewenste resultaat komt. En dat is mooi. Het zijn de leermomenten die jouw kind nodig heeft om de link te kunnen leggen.

Veel ouders geven aan bij dag 2 van de zindelijkheidstraining, mijn kind heeft alleen maar ongelukjes… help?! Heeft dit wel zin? Hier mag je juist heel blij mee zijn, want dan is je kind het zindelijk zijn aan het leren..

Als je jezelf hiervan bewust bent, voordat je de zindelijkheidstraining start, zal de training je een stuk makkelijker af gaan. Omdat je de juiste mindset hebt. Je stoort je dan veel minder aan de ongelukjes en het opruimen daarvan, omdat je weet wat je ervoor terugkrijgt. Zo kun je deze week ook veel makkelijker als quality time met je kind zien, want hoe gaaf is het om eens een hele week alle tijd voor je kind te hebben en dit er als resultaat bij te krijgen?

Lees hier hoe je in 10 stappen jouw kind zindelijk leert worden

Mindset voor een succesvolle zindelijkheidstraining 1
Met de juiste mindset maak je er samen een fijne week van!
Terug naar lijst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *