Zindelijkheid

Hoe krijg ik mijn kind zindelijk?

Hoe krijg ik mijn kind zindelijk?

Hoe krijg ik mijn kind zindelijk was ook voor ons een vraag voordat Zindelijkheidsbox tot stand kwam. Wij hadden werkelijk geen idee hoe we dit moesten aanpakken en op internet stond dat het maanden kon duren. Net als iedere ouder in deze tijd hadden wij ook geen maanden de tijd om zindelijkheid te trainen en we waren ervan overtuigd dat dit sneller kon. En door alle stappen van zindelijkheidstraining die we met onze kinderen deden vast te leggen ontstond onze Zindelijkheidsbox.

Je kunt starten met onze Zindelijkheidsbox vanaf de leeftijd van 2 of 2,5 jaar. Vanaf 18 maanden is je kindje al ontwikkeld om controle te hebben over zijn sluitspieren maar we zien in de praktijk dat de leeftijd van 2 tot 2,5 het beste werkt omdat ze natuurlijk ook de aandrang moeten herkennen en het moment dat ze ook werkelijk naar de wc of het potje moeten. Natuurlijk moeten er ook al signalen zijn dat je kindje er klaar voor is. Wil je weten wat deze signalen zijn? Lees dan deze blog. En zodra je deze dingen kunt afvinken kun je beginnen met de zindelijkheidstraining. Geloof ons, het is intensief voor jullie als gezin om 7 dagen achter elkaar te trainen maar uiteindelijk pluk je daar wel de vruchten van (lees: geen luiers, meer tijd, meer gemak).

In de box staat in het programma boekje stap voor stap uitgelegd hoe je je bijvoorbeeld kunt voorbereiden en daarna krijg je uitleg over de 7 dagen die volgen met de nodige motivatie, tips en tricks om zo uiteindelijk met succes dat poep- en plasdiploma aan jouw kindje te kunnen overhandigen. We vinden het belangrijk dat jullie er samen een feestje van maken en dat je terug kan kijken op een mooie ervaring die je hebt gehad. Luister vooral ook naar de behoeftes van jouw kleintje en blijf positief!

Ben je op zoek naar leuke boekjes die kunnen helpen met de training of ondergoed in een leuk printje? We hebben onlangs Zorro gelanceerd. Ons eigen ondergoed merk wat je perfect kunt gebruiken bij zindelijkheidstraining. Zet ‘m op!

Terug naar lijst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *