Zindelijkheid

Super win actie: Zindelijkheidsbox bestaat 5 jaar!

Win actie: Zindelijkheidsbox bestaat 5 jaar!

Win actie: Zindelijkheidsbox viert 5-jarig jubileum met Bébé-Jou – Doe mee en win!

Vijf jaar geleden begon ons avontuur om ouders te ondersteunen bij de zindelijkheidstraining van hun kleintjes. En wat zijn we trots op de reis die we hebben afgelegd! Om ons 5-jarig jubileum te vieren, hebben we iets bijzonders voor jullie – een fantastische winactie in samenwerking met Bébé-Jou.

Wat houdt de win actie in?

Tot en met 5 december kun je kans maken op een Bébé-Jou potje uit hun gloednieuwe serie GROW bij aankoop van een Zindelijkheidsbox (neutraal, jongen of meisje). Het enige wat je hoeft te doen, is:

1️⃣ Deel een foto uit onze carrousel op Facebook of Instagram met de Zindelijkheidsbox die jij hebt besteld. Vergeet niet om @zindelijkheidsbox en @bebejou_official te taggen en te volgen!

2️⃣ Stuur ons een DM met jouw naam en het ordernummer waarmee je de box hebt besteld.

3️⃣ Wil je extra kans maken? Deel de foto dan ook in je verhaal.

In totaal geven we 6 potjes weg! De gelukkige winnaars ontvangen het potje automatisch bij hun bestelling.

Hoe doe je mee?

Bezoek onze Facebook– of Instagram-pagina voor de foto’s, de complete uitleg en de details over hoe je deelneemt aan deze geweldige win actie. Het is een feestelijke manier om ons 5-jarig jubileum te vieren!

Bedankt dat je ons 5-jarig jubileum viert. We kijken ernaar uit om deze prachtige reis met jullie voort te zetten!

author-avatar

Over Anouk

Ik werk sinds november 2022 bij Zindelijkheidsbox. Het geeft zoveel voldoening om andere ouders te kunnen helpen met deze bijzondere mijlpaal in het leven van hun kind. Soms heb je als ouder een steuntje in de rug nodig, en dan zijn wij er om je te helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *