Zindelijkheid

Webinar: Zit jij in de shit? Samen met De Poep Expert

Webinar: Zit jij in de shit? Samen met De Poep Expert

Waarom een webinar over poep? Binnen onze Facebook community ontvangen we dagelijks talloze vragen van ouders met betrekking tot zindelijkheid en plassen. Echter, de afgelopen maanden viel het ons op dat er een opvallend groot aantal vragen binnenkwam over kinderen met poepproblemen. Soms stroomden er wel 3 tot 5 vragen per dag binnen die te maken hadden met poepen. Van angsten tijdens het poepen tot volledige verstopping, we constateerden deze problemen niet alleen bij Zindelijkheidsbox, maar ook bij onze andere internationale boxen.

Dit bracht ons ertoe om dieper in te gaan op de problemen die zich kunnen voordoen op het gebied van kinderen en hun stoelgang. We wilden niet alleen begrijpen hoe deze problemen snel kunnen worden opgemerkt, maar vooral ook hoe ze snel kunnen worden opgelost. Maar waar konden we deze waardevolle informatie nu vinden? Na een grondige zoektocht kwamen we al snel uit bij Hadassa Voet, een bekende kindertherapeut en dé Poepexpert van Nederland.

Hadassa heeft jarenlange ervaring met het helpen van duizenden kinderen en gezinnen die te maken hebben met poepproblemen. Haar eigen persoonlijke ervaringen op jonge leeftijd met dergelijke problemen hebben haar gedreven om haar eigen praktijk op te zetten. Bovendien hebben niet alleen zijzelf, maar ook haar kinderen en kleinkinderen vanaf jonge leeftijd te maken gehad met poepproblemen. Het is dan ook haar missie om ouders en kinderen zo vroeg mogelijk te ondersteunen en hen te helpen hun problemen op te lossen.

Er was geen enkele twijfel dat we contact moesten opnemen met Hadassa voor een samenwerking over poepproblemen. Na een paar mooie gesprekken hebben we besloten om een webinar op te nemen waarbij we vragen van ouders beantwoorden. Ouders kregen de mogelijkheid om van tevoren hun vragen te stellen via onze community en onze social media kanalen, zodat Hadassa deze tijdens het webinar kon beantwoorden.

In de afgelopen weken hebben we dan ook talloze vragen ontvangen, zowel via onze community als op onze social media kanalen. Veel ouders en kinderen bleken te worstelen met vergelijkbare problemen. Denk bijvoorbeeld aan vragen als: “Wat moet ik doen als mijn kind bang is om te poepen?”, “Hoe kan ik mijn kind helpen met poepen?” of “Wat als mijn kind totaal geen interesse heeft in een potje of de wc?”.

Eind juni was het zover en hebben we het webinar opgenomen. Bij Zindelijkheidsbox hebben we ook ontzettend veel waardevolle inzichten opgedaan wat betreft poepproblemen. We zijn Hadassa dan ook enorm dankbaar dat ze de tijd en moeite heeft genomen om de gestelde vragen te beantwoorden en ouders en kinderen te helpen met hun poepproblemen. Wil je meer weten? Neem dan zeker een kijkje op haar website, www.superpoeper.nl, waar je uitgebreide informatie kunt vinden over het door haar ontwikkelde Superpoeper Plan.

En ben je inmiddels nieuwsgierig geworden naar het webinar? Je kunt deze gemakkelijk bekijken via de deze link of onderstaande afbeelding. Tip: In de beschrijving onder de video vind je een handig overzicht van alle gestelde vragen met de bijbehorende tijdstippen, zodat je met slechts één klik direct het antwoord op een specifieke vraag kunt bekijken.

Webinar: Zit jij in de shit? Samen met De Poep Expert 1

Ontdek samen met De Poepexpert hoe je de uitdagingen rondom poepproblemen bij kinderen effectief kunt aanpakken en achter je kunt laten. Laat je inspireren door de waardevolle tips van Hadassa Voet en leer hoe je jouw kind kunt helpen bij het ontwikkelen van een gezonde en regelmatige stoelgang. In de video geeft Hadassa praktische tips en adviezen die je direct kunt toepassen in jullie dagelijkse routine. Zelfs als je nog niet begonnen bent met de zindelijkheidstraining, is dit webinar van onschatbare waarde om te bekijken. Je kunt namelijk pas echt beginnen met zindelijkheidstraining als je er zeker van bent dat je kind een goede controle heeft over poepen en plassen, ook wanneer ze nog luiers dragen.

Wacht niet langer, bekijk het webinar nu en geef jezelf en je kind een fijne en zelfverzekerde start op het gebied van poepen!

author-avatar

Over Anouk

Ik werk sinds november 2022 bij Zindelijkheidsbox. Het geeft zoveel voldoening om andere ouders te kunnen helpen met deze bijzonder mijlpaal in het leven van hun kind. Soms heb je als ouder een steuntje in de rug nodig, en dan zijn wij er om je te helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *