Reviews

Roos deelt haar ervaring met de Zindelijkheidsbox

Roos deelt haar ervaring met de Zindelijkheidsbox 1

Roos van “VanRoosNaarMama” vroeg ons of we het leuk vonden wanneer ze een blog schreef over haar ervaring met de Zindelijkheidsbox, omdat ze er zo positief over is. Wat kunnen wij daar anders op zeggen dan “Natuurlijk!” ?

In haar blog schrijft ze over twijfels die je als ouder hebt. Wanneer maak je de juiste keuze? Dat weet je soms achteraf, soms kom je er nooit achter. Net als ons deelt ze de mening: “Doe wat goed voelt, volg je hart en je gevoel.”

Bij het consultatiebureau kreeg ze de vraag of ze al bezig was zindelijkheidstraining met haar 2-jarige, want 2 jaar is makkelijker dan 3.
Via andere moeders via Instagram kwam ze terecht bij Zindelijkheidsbox.nl 

Lees de ervaring van Roos

author-avatar

Over Dustin

Wij zijn ouders van 3 kinderen, Jasmijn, Sebas en Morris. We zijn zindelijkheidsbox.nl gestart, omdat we in onze omgeving hebben gemerkt dat mensen het lastig vinden om hun kind zindelijk te leren worden. Waar begin je? Hoe vaak? Hoe houd je het vol? Wat doe je als het mis gaat? Of als je kind niet wil? Wat heb je nodig? Wij geven je graag een steuntje in de rug en willen je helpen als je het niet meer weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *