Over ons

Persbericht Zindelijkheidsbox helpt

Persbericht Zindelijkheidsbox helpt 1

Na de introductie in oktober heeft Zindelijkheidsbox al honderden ouders mogen helpen om hun kind te leren zindelijk te worden door er samen een feestje van te maken.

Om nog meer ouders te helpen die tegen specifieke problemen aanlopen met hun kind, hebben ze de Facebook community voor iedereen die een Zindelijkheidsbox heeft besteld gratis toegankelijk gemaakt. Deel je ervaringen met Dustin en Janneke en andere ouders die midden in de zindelijkheidstraining zitten. Gedeelde smart is halve smart.

Gratis online support

Na veel reacties waarom de extra support ook extra geld kost en dat het zonde is dat niet meer mensen hier gebruik van kunnen maken hebben ze besloten de online support gratis toegankelijk te maken voor alle eigenaren van een Zindelijkheidsbox. “Zo hebben we een nog groterslagingspercentage. We willen natuurlijk zoveel mogelijk ouders zo goed mogelijk helpen. Dit is een stap in die richting.”, zegt Dustin van de Sande.

Zindelijkheidsbox wil ouders bewust maken dat ze hun kinderen kunnen leren zindelijk te worden vanaf 2,5 jaar. Doordat alle informatie over zindelijkheid overzichtelijk is gemaakt en ook beknopt in handige dagkaarten is verwerkt, is het voor ouders veel eenvoudiger te starten met zindelijkheidstraining. Door er samen een feestje van te maken is het zowel voor het kind als voor de ouder leuk. Je ziet in die week je kind een sprongetje maken. Al is het voor de ouders wel een pittige training.

Zindelijkheidsbox

Een eigentijds doosje op A5 formaat met daarin een trainingsprogramma dat ouders in een coachende stijl uitlegt welke mindset nodig is voor een succesvol resultaat binnen 1 week. Voor elke dag een instructiekaart met wat die dag belangrijk is en tips hoe je jouw kind kunt coachen. Met schema’s om de timing onder de knie te krijgen, voor nog meer succesmomenten.

Vrolijk vormgegeven stickerkaarten, dierenstickers en een diploma, wat het voor jouw kind extra leuk maakt.

Nominaties

Na een pitch bij bol.com op het hoofdkantoor heeft Zindelijkheidsbox het predikaat “Briljantje”gekregen. Nieuwe, bijzondere producten die volgens bol.com nog te weinig aandacht krijgen. Zie www.bol.com/nl/m/briljantjes

In samenwerking met de Stichting Downsyndroom heeft een gezin ook de Zindelijkheidsbox geprobeerd. Dat was een groot succes, waardoor ze er een enthousiast artikel over hebben geschreven in hun magazine Down+Up. Zie www.zindelijkheidsbox.nl/downup

“Geweldig om te horen dat we ook kinderen met Downsyndroom kunnen helpen”, zegt Dustin van deSande.

Geweldige reacties

Vorige week zijn we begonnen met deze zindelijkheidstraining. En nu? Nu kunnen we zeggen, ons meisje is zindelijk! *Whaa!* de eerste autoritjes, uitstapjes en middagslaapjes zijn zelfs al droog doorstaan. Wauw!

Mama van Dijk

Onze Liesje is al ruim twee dagen helemaal droog en de grootste vrienden met meneer W.Closet Het was even bikkelen, maar dag 5 viel het kwartje eindelijk bij mevrouw. En sindsdien geen ongelukje meer gehad! De zindelijkheidsbox is dus helemaal da bomb hier in huize Migo!!! Echt, we zijn zo blij en trots en opgelucht en dat alles tegelijk!

Karlijn

Aangezien er op internet zo ontzettend veel staat was ik toch opzoek naar iets wat compleet is enwat ik echt kon presenteren aan m’n dochtertje om haar enthousiast te maken. Zelf een sticker kaart maken werkte bij haar absoluut niet. Maar de box dus wel!!

Sabrine

Mijn kind was al 3,5 en lukte niet om hem zindelijk te maken. Ik heb het programma als heel goed en effectief ervaren.

Jose

Al met al een aanrader als je op zoek bent naar een gestructureerd plan en je kind koppig is en vooral zn eigen plan trekt en minder goed luistert.

Derina

Wat een feestje! Wij zijn fan van de box en de positieve benadering voor je kind. Zo fijn om te zien dat ze er zelf ook lol in hebben!!

Sandra

Waarom het zo goed werkt

Ouders worden er bewust van gemaakt dat het een pittige week is, waarbij je je echt een aantal dagen volledig op je kind focust. Een goede mindset bij ouders is de sleutel tot succes. Daar speelt de Zindelijkheidsbox op in, de coachende stijl van het programma loodst je er door heen. Ouders voelen zich gesteund en houden daardoor deze hele week vol, waardoor het kind voldoende tijd heeft dit te leren. Vaak hebben kindjes het plassen als eerst onder controle en blijkt het poepen iets moeilijker te zijn, waardoor een hele week trainen van groot belang is.

De reacties zijn gedurende de week sceptisch door alle ongelukjes, maar tegen het eind van de week euforisch!

“Het is zo ontzettend leuk dat we al deze ouders hierbij echt kunnen helpen.” zegt Janneke van de Sande

Sporadisch komt het voor dat een kindje er toch nog niet klaar voor blijkt te zijn, daarom is hetadvies “pas” te starten bij een leeftijd van 2,5 jaar. Wacht ook niet te lang, zodat er voldoende ruimte is voordat je kind op school begint. Het is voor een kind zoveel fijner te starten op school als zindelijkheid al vanzelfsprekend is.

De Zindelijkheidsbox is te bestellen met gratis online support op www.zindelijkheidsbox.nl

author-avatar

Over Dustin

Wij zijn ouders van 3 kinderen, Jasmijn, Sebas en Morris. We zijn zindelijkheidsbox.nl gestart, omdat we in onze omgeving hebben gemerkt dat mensen het lastig vinden om hun kind zindelijk te leren worden. Waar begin je? Hoe vaak? Hoe houd je het vol? Wat doe je als het mis gaat? Of als je kind niet wil? Wat heb je nodig? Wij geven je graag een steuntje in de rug en willen je helpen als je het niet meer weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *