Zindelijkheid

Hoe kan ik mijn kind zindelijk maken?

zindelijk maken

We krijgen vaak de vraag hoe de Zindelijkheidsbox kan bijdragen met het zindelijk maken van jouw kind. De box is ontwikkeld om zindelijkheidstraining een stuk makkelijker te maken. Er zit een trainingsboekje in waarin we in coachende stijl uitleggen hoe je stap voor stap je kind zindelijk kunt maken en er zit een beloningssysteem bij in de vorm van sticker kaarten, stickers én natuurlijk het poep- en plas diploma.

Het belangrijkste wat absoluut niet mag ontbreken zijn natuurlijk de volledige aandacht op de zindelijkheidstraining die 7 dagen duurt. Het is daarom belangrijk om tijd vrij te maken om te zorgen dat de training kan slagen. We krijgen vaak de vraag of opmerking van ouders dat zij geen 7 dagen op rij vrij kunnen nemen. Je zou de zindelijkheidstraining dan bijvoorbeeld in en (school)vakantie kunnen doen. En anders kun je familie inschakelen om te helpen met de laatste dagen van de zindelijkheidstraining. Communicatie is daarin heel belangrijk, vooral voor je kind zodat er geen verwarring ontstaat tijdens de training.

Wil je meer weten over de box of deze meteen bestellen? Dat kan hier! Daarnaast hebben we in onze webshop ook verschillende boekjes die kunnen helpen bij de training en bieden we losse beloningssystemen aan voor jongens- en meisjes en neutraal.

Kijk ook op onze Instagram en/of Facebook pagina voor meer inspiratie en informatie.

Terug naar lijst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *