De weg naar zindelijkheid

Hoe zou het voor je zijn als jouw kind binnen een week zindelijk is? Geen verschoon frustraties meer, een maandelijkse besparing en minder afval. Heerlijk voor jou, goed voor het zelfvertrouwen van je kind en fantastisch voor het milieu. Wat zal je kind trots zijn, net als jullie!

De box maakt het mogelijk. Stap voor stap wordt er uitgelegd hoe je dit aanpakt, wat je kunt zeggen en doen. Dit zorgt ervoor dat je het volhoudt en het jullie lukt!

Ontwikkeld op basis van de praktijk door twee ouders van drie fantastisch lieve, eigenwijze en uiteraard zindelijke kinderen. Getoetst door experts.

Wat krijg je allemaal?

  • Trainingsprogramma
  • Instructiekaarten
  • Compliment kaarten
  • Schema’s, voor zicht op de plas momenten
  • Beloningskaarten
  • Vrolijke dierenstickers
  • Diploma
  • Toegang tot de besloten Facebook Community, waar je al je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.

“Wij willen ouders het vertrouwen geven dat ze hun kinderen kunnen leren zindelijk te worden vanaf 2-2,5 jaar op een leuke manier, waarbij je er samen een feestje van maakt.”

Waarom hebben we deze box ontwikkeld?

Omdat we ouders willen helpen hun kind binnen een week zindelijk te leren worden. Daar is coaching bij nodig om het vol te houden. Het is een pittige training met een fantastisch resultaat! Je hebt een week volledige aandacht nodig (tip: wissel elkaar af, vakantieperiodes zijn ideaal) Hierdoor ben je geen maanden in de weer met potjes, maar pak je het snel en effectief aan.

Is 2,5 jaar niet heel vroeg?

Juist niet. Een goede tip is om te starten voor de twee-is-nee fase wanneer het kind er zelf interesse in toont. Toont jouw kind nog geen interesse voor zijn of tweede levensjaar? Dan is vanaf 2,5 jaar een ideaal moment om te starten. Zo is het voor jouw kindje al een gewoonte wanneer hij of zij straks naar de basisschool gaat.

Wat zeggen anderen?

We zijn haast verlegen om te zeggen hoeveel positieve reacties wij al hebben mogen ontvangen, dat maakt ons heel gelukkig, het is fantastisch om ouders hierbij te mogen begeleiden.

Welke periode?

Kies een rustige week uit met weinig prikkels. (Dus niet rond verhuizing, verbouwing, geboorte, sinterklaas, etc). Probeer de houding ‘dit moet ook nog’ te laten varen, kinderen pikken dit op. Ontspan! Wees bedacht op (veel) ongelukjes, dat hoort er bij. Dat zijn juist de leermomenten. Timing is erg belangrijk. Focus op je kind. En maak er samen een feestje van!

Actie voor lezers van Ouders van Nu