Leer je kind zindelijk worden

Droog in 1 week

   

Je kind zindelijk leren worden is eenvoudiger dan je misschien denkt. Vanaf de leeftijd 2 jaar is het vaak al goed mogelijk. Kan jouw kind je iets goed duidelijk maken? Dat is een belangrijke voorwaarde om hiermee te kunnen starten. 

Maak er een ?feestje? van! Wedden dat je kind mee wil doen? Geen luiers meer verschonen jeej! Geen luieruitslag meer. Wat zal jouw kind trots zijn, net als jullie! En dan ook nog een flinke financiële besparing.

Om te helpen met hebben wij een box ontwikkeld waar alles in zit om je kind te helpen om zindelijk te leren worden op een leuke manier. Wil je een hulplijn achter de hand hebben die je vragen kan stellen tijdens de training? Via onze besloten Facebook community is dat mogelijk. 

Hoe?

Wij geloven dat als je iets graag wilt je er ook vol voor moet gaan. Het programma wat we hebben gemaakt is dan ook niet voor iedereen. Je moet een week vrijmaken en hier je volledige aandacht aan besteden. De eerste paar dagen niet of nauwelijks de deur uit, hard trainen met je kind, het vraagt echt al je aandacht deze week. Ben daarop voorbereid. Na deze week kunnen jullie apetrots zijn. Jouw kind is overdag zindelijk. Hoera!

Zelfverzekerd kind

Bespaar geld

Bespaar geld*

Bespaar frustratie

Bespaar frustratie

Bespaar het milieu

Bespaar het milieu*

Door ons intensieve programma, leert jouw kindje binnen een week zindelijk te worden. De periode van ongelukjes is dan minimaal en voordat jouw kindje hier onzeker van kan raken is het al gelukt en juist dat geeft jouw kindje een boost zelfvertrouwen.

De nacht

De nacht zit niet in ons programma. Onze ervaring is dat het meer energie kost dan dat het waard is. Een goede nachtrust vinden wij belangrijker. Wees gerust. Het zindelijk worden in de nacht gaat vaak vanzelf.     

Heb je aan een beloningssysteem voldoende? Klik dan hier.

We leveren zelf alleen in Nederland, maar via onze partner bol.com leveren we ook in België.
Inmiddels hebben we al meer dan 1000 ouders mogen helpen hun kind op een leuke manier zindelijk te leren worden. ?

Nominaties

Feedback waar we trots op zijn

Erg knap dat jullie dit zo voor elkaar hebben gekregen, het trainingsprogramma ziet er erg professioneel uit. De instructies zijn heel helder. Ook de mogelijkheid om vragen te stellen via facebook zal handvatten kunnen bieden.

Yvonne Trommelen – Kindercoach IQuniek

Wat een super lief berichtje zeg! Ik kan eruit opmaken dat jullie echt met liefde hieraan werken. Bedankt voor de fijne en heldere reactie. 

Lieve groetjes Marieke
Anke

Vorige week zijn we begonnen met deze zindelijkheidstraining. En nu? Nu kunnen we zeggen, ons meisje is zindelijk! *Whaa!* de eerste autoritjes, uitstapjes en middagslaapjes zijn zelfs al droog doorstaan. Wauw!

Lees de uitgebreide review hier

-x- Mama van Dijk

Een doosje ervaring van andere ouders is het geld méér dan waard.

Rachelle 

Knap bedacht en goed opgezet! Ik vind de zindelijkheidsbox dan ook een aanrader voor ouders die net de wondere wereld naar een luierloos bestaan inslaan.

Judith

Ook voor haar zelfvertrouwen was dit een zeer geslaagde week!

Sandy

Onze Liesje is al ruim twee dagen helemaal droog en de grootste vrienden met meneer W.Closet 😉 Het was even bikkelen, maar dag 5 viel het kwartje eindelijk bij mevrouw. En sindsdien geen ongelukje meer gehad!
De zindelijkheidsbox is dus helemaal da bomb hier in huize Migo!!!
Echt, we zijn zo blij en trots en opgelucht en dat alles tegelijk!

Karlijn

Aangezien er op internet zo ontzettend veel staat was ik toch opzoek naar iets wat compleet is en wat ik echt kon presenteren aan m’n dochtertje om haar enthousiast te maken. Zelf een sticker kaart maken werkte bij haar absoluut niet. Maar de box dus wel!!

Sabrine

Mijn kind vond de stickers en stickerkaarten geweldig en was ook mega trots als ze er weer 1 op mocht plakken. Ik stapte er sceptisch in maar kan de box nu iedereen aanraden.

Lian

Super! Het ziet er leuk uit. De eerste dag had m’n dochter veel ongelukjes, de dag erna maar 1 en daarna helemaal niet meer. Poepen was wel een dingetje. Maar na een week ging dat ook goed. Sinds de training klaar is maar 1 ongelukje gehad omdat ze gewoon geen zin had om te gaan. Daarna nooit weer een ongelukje en ze doet het super! Ik wist niet dat je het op deze manier kan aanleren. Ik raad de box zeker aan!!!

Sabrine

Mijn kind was al 3,5 en lukte niet om hem zindelijk te maken. Ik heb het programma als 
heel goed en effectief ervaren.

Jose

Wat een feestje! Wij zijn fan van de box en de positieve benadering voor je kind. Zo fijn om te zien dat ze er zelf ook lol in hebben!!

Sandra

Onze dochter was zelfs jonger dan aanbevolen en is nu zindelijk. Omdat je gemotiveerd wordt in het programma en je een doel nastreefd, zet je door. Denk dat ik anders misschien wel op dag 2 was afgehaakt..

Janneke

De facebookpagina bood de meeste steun. De spelregels zijn simpel, maar net de in het boekje niet beschreven afwijkingen, deden ons soms twijfelen.

Ginette

 

Waarom het zo goed werkt

We proberen je echt bewust te maken dat het een pittige week is, waarbij je je echt een aantal dagen volledig op je kind focust. Een goede mindset bij jou als ouder is de sleutel tot succes. De coachende stijl van het programma loodst je erdoor heen. We bieden je steun in de vorm van oppeppende teksten en helpen je online met jouw specifieke vragen. Hierdoor houd je deze hele week vol, waardoor je kind voldoende tijd heeft om te leren. Het plassen krijgt je kind als eerst onder controle. De grote boodschap is vaak iets moeilijker, daarom is een hele week trainen van groot belang.

De reacties zijn gedurende de week sceptisch door alle ongelukjes, maar tegen het eind van de week euforisch!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram

[instagram-feed]

  

     

Heb je aan een beloningssysteem voldoende? Klik dan hier.

We leveren zelf alleen in Nederland, maar via onze partner bol.com leveren we ook in België.
Inmiddels hebben we al meer dan 1000 ouders mogen helpen hun kind op een leuke manier zindelijk te leren worden. ?

 

*Je bespaart per maand 35 tot 65 euro aan luiers/doekjes en 22 kilo afval