Zindelijkheid

Hoe lang duurt zindelijkheidstraining?

Hoe lang duurt zindelijkheidstraining? 1

Heb je al eens op Google gekeken hoe lang zindelijkheidstraining gemiddeld duurt? 3 tot 4 weken. Dat is natuurlijk erg lang wanneer je naast het ouderschap ook nog andere dingen onderneemt zoals werk, vrije tijd, sport en/of andere kids. We horen je al denken: ”Hoe moet ik dit in vredesnaam gaan doen?!”. Dat was ook de eerste gedachte die wij hadden toen we met zindelijkheidstraining begonnen en daarom hebben we de Zindelijkheidsbox bedacht waarin je in 7 dagen leert hoe je je kindje zindelijk kunt maken. (Overdag, want voor de nacht hebben we geen training maar wel tips die je hier kunt lezen).

In de box zit het programma boekje waarin stap voor stap in coachende stijl wordt uitgelegd hoe de zindelijkheidstraining gaat. Van voorbereiding op de training tot het geven van het poep- en/of plasdiploma. Naast het boekje heb je ook de kaartjes waarin van dag tot dag in het kort beschreven staat wat jullie die dag doen. En natuurlijk krijg je bij het trainingsprogramma ook het beloningssysteem met de stickerkaarten, stickers en het diploma.

Twijfel je of je al kunt beginnen met zindelijkheidstraining? Op onze Instagram staat een post met de signalen die je kunt herkennen als je kindje er klaar voor is. En ben je ervan overtuigd dat jullie bijna kunnen beginnen en vind je het fijn om daar een ondersteuning bij te hebben met de box, dan kun je deze hier bestellen.

Terug naar lijst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *